Ledende maskinchef og kommende Teknisk chef.

Ærøfærgerne er et kommunalt rederi ejet af Ærø Kommune. Rederiet besejler ruterne Ærøskøbing – Svendborg, Søby – Faaborg og Søby – Fynshav. Besejlingen sker med 3 færger og rederiet har ca. 85 ansatte.

 

En af vore ledende maskinchefer er udnævnt som Teknisk chef i rederiet. Efter mange år på posten, har han valgt, at lade sig pensionere ved udgangen af 2017.  Da Ærø Kommune sammen med andre partnere er i gang med at bygge en el-færge, som skal drives af Ærøfærgerne og som skal sættes i drift 1. juni 2017 skal vi bruge en superintendent som tilsynsførende for bygning af færgen.

Når byggeriet er færdiggjort og færgen er i drift vil stillingen pr. 1. januar 2018 overgå til at være Ledende maskinchef for en af vore færger og rederiets Tekniske chef. 

Du deltager i chefgruppens møder, både som superintendent og senere som teknisk chef.  I byggeperioden refereres til den nuværende tekniske chef og direktøren. Efter byggeperioden refereres der til direktøren eller økonomi- og personalechefen.

Rederiet servicerer også færgesekretariatet, som er et fælles sekretariat for 18 kommuner med små øer.

Ansvaret for den tekniske del af rederiet indeholder bl.a. følgende opgaver:

 

 

Personen

Du er formentlig enten sejlende maskinchef med erfaring fra lignende stilling eller superintendent i et rederi.

 

Som superintendent for el – færge projektet skal du være i stand til at:

 

Projektet med el–færgen giver indsigt i rederiets nye tonnage, samt en god mulighed for lang overleveringsperiode af de andre tekniske områder.

Ved indtræden i stillingen som Teknisk chef, kan der forekomme tilkald, hvorfor bopæl på Ærø vil være en fordel.

Ansøgningsfrist: 9. juni 2016

Send ansøgning og CV til:

Ærøfærgerne

Vestergade 1a

DK- 5970 Ærøskøbing

Att. Direktør Keld Møller